ET TRYK PÅ BILLEDERNE GIR´ MULIGHED FOR AT SE FLERE FRA FOTOSESSION

“Hvis man ønsker en fantastisk oplevelse og få nogle billeder med knald på  så tag lige et kig på BUSINESS POWER”

Daniel Post – Young Entrepreneur

“Tak for oplevelsen i dag! Det var ud i rød zone, men sjovt at udføre den sammen med dig. Jeg fik rykket nogle grænser. Glæder mig til at se resultatet”

Lars Rasmussen – Vid og Sans

PROFESSIONELT MATERIALE
Har du tjekket din hjemmeside for nylig – er dine billeder opdateret? Hvis ikke – kan vi hos Startupkonsulenten varmt anbefale Marianne Post, som netop har leveret professionelt materiale til vores hjemmeside Vi er utrolig glade for resultatet – tjek det ud her: www.startupkonsulenten.dk

“Fotosession åbnede nye sider, som jeg ikke havde set af mig selv. Marianne er super god til, at kombinere location med mig i centrum. Resultatet blev nogle ubetalbare billeder. MEN noget af det mest uvirkelige var, da jeg gradvist kom ud af comfortzonen, og Marianne fandt de fotografiske mirakler frem.

Jeg må indrømme, jeg som finansmand var meget tvilende for prisen på Businessproduktet inden, men gør det gerne igen”

Lars Hansen – Bank & Finans / Business Mentor

“Fede billeder til vores hjemmeside”

Murermester Ask Askholm

“Jeg holder jo meget af bare at være i mit beskidte malertøj 😉….men nej…Marianne ville se en anden side af Bent…..og jeg må sige…..hun fik taget nogle super flotte billeder. Jeg har tit rost Marianne og gør det gerne igen….hun er en fantastisk unik fotograf”

Bent Bjerring  – Maler, Kunstner og forfatter.